"KAMIN - PRESTIJ" - vânzarea semineelor  exclusive pe lemne si electrice pentru case, apartamente , birouri si vile.

Timp de  20 de ani, compania noastră, condusă de  Pavlic Mihail Vasilii, a vândut si vinde șeminee electrice, seminee si sobe pe lemne, sobe pentru baie (sauna) și tot echipamentul necesar instalării acestora în întreaga Republica Moldova și chiar dincolo de granițele sale. Aici puteți comanda un semineu pe lemne  de dimensiuni  individuale, precum și un portal individual din marmură. Aici veți primi sfaturi profesionale cu privire la alegerea echipamentului de încălzire necesar, calcularea coșului de fum și tot  ce este necesar.

Lucrăm numai cu fabrici  certificate în Europa (Franța "SUPRA" - experiență de peste 100 de ani, "INVICTA" - experiență 95 de ani, Italia, Germania), care au obținut faima și recunoașterea  în întreaga lume!

De ani de zile, noi cooperam  în mod activ cu firme de construcții, designeri, arhitecți, sobari și magazine pe internet.

 În fiecare an participăm la toate expozițiile  mondiale cu tematică de șeminee și echipamente de șeminee, încercăm să ținem pasul cu cele mai noi tehnologii.
Va invitam la un tur virtual al magazinului nostru.

Vă oferim un tur virtual al magazinului nostru.